Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο Φεστιβάλ του Μαθητικού Διαγωνισμού «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση» (βίντεο)


Όταν η μουσική δημιουργία συναντά την Τεχνητή Νοημοσύνη στα πλαίσια της εκπαίδευσης το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικά δημιουργικό και ενδιαφέρον. Με πρωτοτυπία, κέφι και ταλέντο οι μαθητές της ROCK BAND του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» συμμετείχαν μουσικά στο Φεστιβάλ του Μαθητικού Διαγωνισμού «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση» την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λευκόβρυσης. 

Η διοργάνωση έγινε από την ΕΥΔ ΠΔΜ με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Δ/νση Εκ/σης Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γενική Δ/νση Περιφερειακής & Αστικής Πολιτικής. Οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους κ. Δημήτρη Καλατζή και Γεωργίου Μπλέτσα παρουσίασαν ένα σύγχρονο και δυναμικό πρόγραμμα με ροκ μελωδίες και με τα ηλεκτρονικά τους όργανα χάρισαν υπέροχες μουσικές εμπειρίες στο κοινό.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει θερμά τους διοργανωτές για την πρωτότυπη διοργάνωση και τους μαθητές και τους υπεύθυνους καθηγητές για την ξεχωριστή και γεμάτη παλμό παρουσία τους. 

Τέλος ενημερώνει τους νέους μαθητές, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην υπέροχη μουσική παρέα του σχολείου και να χαρούν από κοντά τον υπέροχο κόσμο της μουσικής, να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής κατά τον μήνα Μάϊο. 

Πληροφορίες για την εγγραφή και για κάθε άλλο ζήτημα στην ιστοσελίδα του σχολείου https://gym-mous-siatist.koz.sch.gr και στο τηλέφωνο 2465023461 καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 


 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael