Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου»: Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στο Φεστιβάλ της Ξάνθης

Μετά από τρεις υπέροχες μέρες με πρόβες και παρουσιάσεις, με παρακολούθηση της συναυλίας του Παντελή Θαλασσινού, με επίσκεψη στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι και μετά από μια συγκινητικότατη τελετή λήξης, η συμμετοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων της Ξάνθης έφτασε στο τέλος της.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες για τη ακούραστη συμμετοχή τους σε όλα τα δρώμενα και στους υπεύθυνους καθηγητές του Μουσικού Συνόλου κ. Ντουσιοπούλου Αντιγόνη, Ρίστα Πέτρο και Σισσαμπέρη Ιωάννη για την προετοιμασία και εκτέλεση της συνολικής παρουσίας στο φεστιβάλ.

Τέλος θερμά συγχαρητήρια στην υπέροχη ομάδα εθελοντών που υποστήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή του σχολείου μας στο φεστιβάλ με επικεφαλή τον κ. Κωσταντίνο Μαυρομμάτη και τους Ελένη Παρασχάκη, Αθανασία Μιγγίδου, Χρύσα Κωνσταντινίδου, Δέσποινα Σταυρίδου, Εύη Θεοφανοπούλου, Αχμέτ Εμπλιούκ και Αντέμ Εμπλιούκ.

Το φετινό φεστιβάλ τελείωσε, περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα. Σ’ αυτό τον υπέροχο κόσμο της μάθησης και της μουσικής καλούμε να συμμετέχουν και οι τωρινοί μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι αιτήσεις για εγγραφή στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας για την Α΄ Γυμνασίου του επόμενου σχολικού έτους (δεν είναι απαραίτητη η γνώση της μουσικής) γίνονται αποκλειστικά μέχρι τις 31 Μαΐου 2022. Την αίτηση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr . Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2465023461 και στα email: mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr και mousikoscholeiosiatistas@gmail.com

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael