Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ισοπαλία το ντέρμπι -Ήττά για ΠΑΟΚ... Νίκη για Ολυμπιακό! (βίντεο)

Ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της 3ης θέσης που οδηγεί στο Conference League βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε ισοπαλία 0-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παραμένει αήττητη στα play off και είναι πλέον πολύ κοντά στον στόχο της. 

Όσο για την ΑΕΚ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ισόβαθμη με τον Αρη ο οποίος όμως έχει ένα ματς λιγότερο (απόψε εναντίον του Ολυμπιακού).

Πιο επιθετικά μπήκε η ΑΕΚ στο ματς, κάτι απόλυτα λογικό αφού ήταν η ομάδα που ήθελε διακαώς τη νίκη. Με σύστημα 4-3-3 και κεντρική τριάδα τους Κριχόβιακ, Σιμάνσκι, Χατζισαφί κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό, ενώ παράλληλα παρουσίασε ορθολογική ανάπτυξη, λίγο περισσότερο από αριστερά, με Τσούμπερ και Μοχαμαντί να δημιουργούν «ρήγματα».


Τι κι αν προ ημερών κατέκτησε και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του; Τι κι αν ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε μια ενδεκάδα με πάρα πολλούς από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς; 

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, χάρη στο γκολ του Τικίνιο Σοάρες στο 55’. Οι «κίτρινοι», από την άλλη, απέτυχαν να εκμεταλλευτούν τη «λευκή» ισοπαλία στο αθηναϊκό ντέρμπι, με την έξοδο στην Ευρώπη να... κρέμεται από μία κλωστή. 

Επιπλέον αλάτι στις ανοιχτές πληγές του ΠΑΟΚ, έριξε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με γκολ του Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ στο 77ο λεπτό, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» επιβλήθηκε με 1-0 των «ασπρόμαυρων» στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. 

Πέραν του τέρματος του Γερμανού, ο ΠΑΣ σημείωσε ακόμη δύο γκολ, με τον Χουάν Χοσέ Περέα, τα οποία ακυρώθηκαν έπειτα από υπόδειξη του VAR. Σκιά του εαυτού του, για μια ακόμα φορά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.



 zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael