Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Θερμό καλοκαίρι προβλέπει το AccuWeather για την Ελλάδα


Σύμφωνα με την μακροπρόθεσμη πρόγνωση καιρού του  αμερικανικού  δημοφιλούς site AccuWeather  το καλοκαίρι στην Ευρώπη προβλέπεται να είναι αρκετά θερμό  κυρίως σε χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Γαλλία, ή Ιταλία, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Αλβανία.

Μάλιστα για φέτος οι μετεωρολόγοι της accuweather προβλέπουν ότι η  θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου περίπου 35 με 38 ημέρες στο Βουκουρέστι και περίπου 60 με 63 φορές στην Αθήνα.

Θερμοκρασίες ρεκόρ αναμένονται σε Πορτογαλία και Ιταλία όπου κάθε κύμα υψηλών θερμοκρασιών πιθανότατα να διαρκεί μία με δύο εβδομάδες ενώ δεν θα λείψουν και διαστήματα με τοπικά ισχυρές καταιγίδες.

Για τη βαλκανική Χερσόνησο το πρώτο μισό του καλοκαιριού θα είναι ιδιαίτερο θερμό αλλά το δεύτερο μισό της σεζόν θα μπορούσε να διαμορφωθεί λίγο διαφορετικά στη Βαλκανική Χερσόνησο σε σύγκριση με την Ιβηρική Χερσόνησο όπου θα υπάρχουν περίοδοι με βροχές και τοπικές καταιγίδες που κατά περιόδους θα ρίχνουν σε πιο ανεκτά επίπεδα τον υδράργυρο.

Σε καλύτερη κατάσταση θα είναι η βόρεια Ευρώπη όπου η απειλή για  καταιγίδες από τη Γαλλία μέχρι την Πολωνία είναι μεγάλη και ίσως δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα από τις πλημμύρες.

Όσον αφορά την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα για το Λονδίνο το πρώτο μισό του καλοκαιριού προβλέπονται να υπάρχουν έως και τρεις ημέρες με θερμοκρασίες πάνω από τους 32 βαθμούς Κελσίου την ώρα που πέρσι αυτό συνέβη μόνο μία φορά.

 

meteo24news.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael