Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, σύμφωνα με την με αριθμό 643/24.9.2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: : ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας», την 30η του μηνός  ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 3η Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, τρέχουσας χρήσης. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας Γ.

2 4η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας

3 Διαγραφή οικονομικών υποχρεώσεων (οφειλών) Δήμου. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγιάγκας

4 Έγκριση παράτασης εκμίσθωσης αγροτεμαχίων. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

5 Χορήγηση βεβαιώσεων για την χρήση κοινόχρηστων αγροτικών εκτάσεων του Δήμου Βοΐου, καλλιεργητικής περιόδου 2021 -2022. -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

6 Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Βοΐου στη Γενική Συνέλευση της Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία: «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΓΡΟΤΙΚΉ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και διακριτικό τίτλο: «ΑΓΡΟΒΟΪΟ». -Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

7 Υποβολή αιτήματος για την παραχώρηση στο Δήμο Βοΐου του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Ανασελίστης (Νεάπολη). -Εισηγήτρια η Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λίου κ. Νικολαΐδου Ε.

8 Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ». -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

9 Σύσταση στο Δήμο Βοΐου Γραφείου Πολιτικής Άμυνας (Π.ΑΜ.) -Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Πήττας Θ.

10 Καθορισμός θέσεων θρησκευτικών – επετειακών εορτών – εκδηλώσεων του Δήμου Βοΐου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ώττας Β.

11 Αιτήσεις

Θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής e:Presence.gov.gr, για όσα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου το επιθυμούν με την προϋπόθεση να ενημερώσουν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 30/5/2022 και ώρα 11.00. Το σύστημα θα ανοίξει από τις 18.30, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τεχνικά προβλήματα. 

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ευανθία Νικολαΐδου

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael