Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ: Πότε βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες για 25.000 προσλήψεις ανέργων

Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι άνεργοι του ΟΑΕΔ - ΔΥΠΑ που αναμένουν τα αποτελέσματα του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για 25.000 θέσεις εργασίας σε Δήμους, Περιφέρειες και άλλους φορείς του Δημοσίου σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα, η αγωνία των υποψήφιων ανέργων, όπως είναι λογικό, «εκτοξεύθηκε» μετά το φιάσκο με τα λάθος αποτελέσματα που δημοσίευσε αρχικά ο ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζουμε οι αρχικοί πίνακες βγήκαν την Μεγάλη Πέμπτη και μόλις την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή πέντε ημέρα μετά, αντιλήφθηκε ο Οργανισμός (πλέον Υπηρεσία) το λάθος, καθώς οι πίνακες περιείχαν ωφελούμενους προηγούμενων προγραμμάτων που υπέβαλαν αίτηση ενώ δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Έτσι παρατάθηκε κατά μία ημέρα και η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων, η οποία έληξε τελικά την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ του προγράμματος, ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων εκδίδεται, από τον ΟΑΕΔ - ΔΥΠΑ, εντός 10 εργάσιμων, κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων.

Έτσι, αναλόγως του όγκου του ενστάσεων που υποβλήθηκαν καθώς και του αν θα προκύψουν άλλα «ευτράπελα» στην διαδικασία, τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ δεν αποκλείεται να εκδοθούν έως το τέλος του μήνα.

Να σημειωθεί ακόμα...


η συνέχεια ΕΔΩ



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael