Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Από το 2019 μέχρι σήμερα, η Ελλάδα μεγάλωσε, θωρακίστηκε, ενισχύθηκε και αναβαθμίστηκε, την ίδια ώρα που η Π.Ε. Κοζάνης χτίζει το νέο αναπτυξιακό της προφίλ

«Από το 2019 μέχρι σήμερα, η Ελλάδα μεγάλωσε, θωρακίστηκε, ενισχύθηκε και αναβαθμίστηκε, την ίδια ώρα που η Π.Ε. Κοζάνης χτίζει το νέο αναπτυξιακό της προφίλ», είπε ο Βουλευτής της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης, σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Κοζάνη.

Απολογισμό του κυβερνητικού έργου και της κοινοβουλευτικής του παρουσίας, με τη συμπλήρωση τριών ετών από τις εκλογές του 2019, πραγματοποίησε ο βουλευτής Νομού Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στην εκλογική του περιφέρεια. 

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, παρά τις μείζονες παγκόσμιες και εθνικές κρίσεις, τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η σημερινή κυβέρνηση στην τριετία που πέρασε (μεταναστευτικό, πανδημία, ελληνοτουρκικά, ενεργειακή κρίση), κατάφερε να κρατήσει όρθια την κοινωνία και την οικονομία, αλλά παράλληλα να εφαρμόσει το μεγαλύτερο μέρος του μεταρρυθμιστικού προγράμματος που είχε υποσχεθεί προεκλογικά στους πολίτες. 

Η Ελλάδα αυτήν τη δύσκολη περίοδο, είπε, μεγάλωσε τα όρια της, θωράκισε τις αποτρεπτικές δυνάμεις της, ενίσχυσε τη διεθνή θέση της, αναβάθμισε τα οικονομικά μεγέθη και τις αναπτυξιακές επιδόσεις της, και έτσι καταφέρνει και στέκεται υπεύθυνα και αποφασιστικά δίπλα στις ανάγκες των πολιτών.

Ενώ, προσέθεσε ότι, σήμερα, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης είναι αντιμέτωπη με την ιστορική πρόκληση της μετα-λιγνίτη εποχής και του μετασχηματισμού του παραγωγικού προτύπου της, με εργαλεία το σχέδιο και τα κονδύλια της Δίκαιης Μετάβασης, που βρίσκονται στο τελευταίο εγκριτικό στάδιο από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ. 

Και συνέχισε λέγοντας ότι, υπάρχει δικαιολογημένη αγωνία αλλά και η βάσιμη προσδοκία ότι ο τόπος, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες, μπορεί να οικοδομήσει ένα νέο αναπτυξιακό φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ, που θα τον καταστήσει πρωτοπόρο στις ενεργειακές και τεχνολογικές εξελίξεις, θα προσδώσει υπεραξίες στις παραδοσιακές δραστηριότητες, και θα αντιστρέψει οριστικά την οικονομική και δημογραφική συρρίκνωση που βιώνει την τελευταία δεκαετία.

Κλείνοντας, ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την πρωτοφανή σε μέγεθος συγκέντρωση, λέγοντας ότι επιβεβαιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει, την οποία δεν πρόκειται να προδώσει ποτέ.



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael