Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Λίβερπουλ - Κουρτουά 0-1: Το «φάντασμα» Ρεάλ... κατέκτησε το Champions League 2022! (βίντεο)

Απίστευτα πράγματα στον τελικό του Champions League 2022... Το «φάντασμα» Ρεάλ... κατέκτησε το Champions League με MVP τον τερματοφύλακα της!!!
Έκανε δυο ευκαιρίες στον αγώνα και πέτυχε δυο γκολ... το ένα κακώς ακυρώθηκε!

Η Ρεάλ άντεξε στην πίεση της Λίβερπουλ στο πρώτο μέρος και δάγκωσε σαν κόμπρα στο δεύτερο στον τελικό του Παρισιού, με τον Βινίσιους να νικάει τον Άλισον στο 59ο λεπτό και να χαρίζει στους Μαδριλένους το 14ο Champions League της ιστορίας τους.
Το μοναδικό ευρωπαϊκό dna πρωταθλητισμού της Ρεάλ μίλησε και πάλι! Μετά από τις Παρί, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι που τις πέταξε εκτός συνέχειας στις προηγούμενες νοκ-άουτ σειρές στο δρόμο προς την Πόλη του Φωτός η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έλαμψε και στον μεγάλο τελικό του "Σταντ ντε Φρανς" αφού επιβλήθηκε 1-0 της Λίβερπουλ και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της, αφήνοντας τους κόκκινους στα 6 τρόπαια.

Σκόρερ του χρυσού τέρματος για τους μερένγκες ήταν ο Βινίσιους στο 59ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να μοιράζεται πάντως τον τίτλο του κορυφαίου με τον Τιμπό Κουρτουά, με τον Βέλγο κίπερ να είναι ανίκητος καθόλη τη διάρκεια του τελικού και να ολοκληρώνει το ματς έχοντας πραγματοποιήσει πολλές σωτήριες επεμβάσεις για λογαριασμό της ομάδας του.


Υπενθυμίζεται πως ο Κάρλο Αντσελότι ξεπέρασε τους Πέισλι και Ζιντάν και έγινε πλέον ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει 4 φορές το τρόπαιο του Champions League, με τον ομόλογό του, Γιούργκεν Κλοπ, να μετράει πλεον 1 επιτυχία σε 4 παρουσίες του σε τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κλοπ: "Όταν είναι ο γκολκίπερ MVP κάτι πάει λάθος στην άλλη ομάδα, εμείς θα επιστρέψουμε"
Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και στάθηκε στην καθοριστική συμβολή του Τιμπό Κουρτουά στο να κατακτήσει το Champions League, ενώ έστειλε το μήνυμα πως η Λίβερπουλ θα επιστρέψει άμεσα σε τελικό.
"Δεν είναι κάτι το εκπληκτικό, είναι ένα φυσιολογικό ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα. Είχαμε πολλά περισσότερα σουτ και σουτ εντός εστίας, όμως το πιο σημαντικό στατιστικό είναι με το μέρος της Ρεάλ. Πέτυχαν ένα γκολ και εμείς δεν το κάναμε, αυτή είναι η ευκολότερη εξήγηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όμως το σεβόμαστε αυτό.

Όταν ένας τερματοφύλακας είναι MVP, κάτι συμβαίνει λάθος στην άλλη ομάδα. Ο Κουρτουά έκανε τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις όμως θα προτιμούσα να είχα περισσότερες τέτοιες ευκαιρίες.

Όταν παίζεις κόντρα στην Ρεάλ και παίζουν τόσο πίσω, είναι πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα. Είδα να κάνουμε αρκετά καλά πράγματα όμως δεν ήταν αρκετά. Νομίζω πως η Ρεάλ είχε ένα σουτ στο στόχο και αυτό ήταν το γκολ.

Κάναμε ένα καλό ματς αλλά όταν χάνεις 1-0 αυτό δεν είναι αρκετό. Είπα στα παιδιά πως αισθάνθηκα υπερηφάνεια απόψε, αλλά τα παιδιά χρειάζονται κάτι παραπάνω και το καταλαβαίνω.

Αυτά τα παιδιά είχαν μία εξαιρετική σεζόν. Οι δύο διοργανώσεις που δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε, τις χάσαμε με τη μικρότερη δυνατή διαφορά", τόνισε ο Γερμανός προπονητής, για να στείλει μάλιστα και ένα δυνατό μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν:

"Έχω μία δυνατή αίσθηση πως θα επιστρέψουμε. Οι παίκτες μου είναι ένα εξαιρετικό γκρουπ και πραγματικά ανταγωνιστικοί. Θα έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο τη νέα σεζόν. Που θα γίνει ο τελικός του χρόνου; Στην Κωνσταντινούπολη; Κλείστε ξενοδοχεία.

Η διαφορά ανάμεσα στο 2018 και τώρα είναι πως μας βλέπω να επιστρέφουμε σίγουρα. Την Κυριακή θα γιορτάσουμε τη σεζόν. Μετά από έναν βραδινό ύπνο και μία ομιλία από μένα, θα συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστή ήταν η σεζόν".
 

 

με πληροφορίες από sport24.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael