Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League - play off: Έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός -«Διπλό» στο ΟΑΚΑ ο ΑΡΗΣ (βίντεο)

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε η μονομαχία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα μέχρι το 90+6΄ κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Παναθηναϊκός, μετά από την απευθείας αποβολή του Χουάνκαρ στο 80’, δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο για τους «πράσινους» ο Μαουρίσιο, δεν εκμεταλλεύτηκε στο φινάλε το αριθμητικό πλεονέκτημά του ο «άνευρος» επιθετικά ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός είχε κυριαρχική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, με κατοχή μπάλας που έφτανε από το 69% έως το 80% ανά διαστήματα, σπαταλώντας ωστόσο, όλες τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Άρης νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της τετράδας της Super League και των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Πάλμα στο 20΄ και ο Σάσα στο 60΄ πέτυχαν τα γκολ για τους «κίτρινους» του Χερμάν Μπούργκος, οι οποίοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης με 50 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που ακολουθούν. Για την Ένωση είχε ισοφαρίσει ο Λάζαρος Ρότα στο 28΄. 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με «τρελό» ρυθμό, οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και πρόσφεραν άπλετα θέαμα στους περίπου 10.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Σπύρος Λούης».



iefimerida.gr - zougla.gr


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael