Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Conference League: Ιστορική βραδιά στη Μασσαλία για τον ΠΑΟΚ! (Απόψε 22:00)

Ιστορική βραδιά για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «8» του Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιδιώξει απόψε (22:00, Cosmote Sport) στο «Βελοντρόμ» να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Europa Conference League, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη.

Μετά τις προκρίσεις του επί της Μίντιλαντ και της Γάνδης, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την πιο δύσκολη «αποστολή» του, κυνηγώντας στη Μασσαλία το όνειρό του για την πρώτη συμμετοχή του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, 48 χρόνια μετά την παρουσία του στους προημιτελικούς του Κυπελλούχων της σεζόν 1973/74, όπου αποκλείστηκε από τη μεγάλη Μίλαν.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (6/4) στη Μασσαλία, με μοναδικό απόντα τον Μιχαηλίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία μετά την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να πάει στα... σίγουρα και στην επιλογή του «σφικτού» 4-2-3-1 με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στο «10», τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ στα άκρα και τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης. Το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται για άλλη μία φορά απ’ τους Τσιγγάρα και Κούρτιτς, ενώ στα μετόπισθεν, ο Κρέσπο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του θα πάρει θέση δίπλα στον Ίνγκασον, με τους Λύρατζη, Βιεϊρίνια στα άκρα και τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε στη Μασσαλία συνθέτουν οι Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ και Τσόλακ.

Από την άλλη πλευρά η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» της, τον διεθνή Πολωνό επιθετικό Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης (6/4) την προετοιμασία της γαλλικής ομάδας, χωρίς να έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο Πέρες, αλλά και τον τραυματία Ντε λα Φουέντε.

Αναλυτικά η αποστολή της Μαρσέιγ για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Μανταντά, Ενγκαπαντουεντμπού, Λόπεθ, Σαλιμπά, Κολάσινατς, Τσαλέτα-Τσαρ, Λιρόλα, Εμαντί, Καμαρά, Γκέρσον, Γκουέιγ, Ρονζιέρ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Μπακαμπού, Ντιένγκ, Μπενιάχια, Παγέτ, Ουντέρ και Αρίτ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκόλνσκι και 4ο τον Πάβελ Ρατσκόφεκι.

Τo πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης:

  1. Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)-Ρόμα (Ιταλία)
  2. Φέγενορντ (Ολλανδία)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία)
  3. Μαρσέιγ (Γαλλία)-ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)
  4. Λέστερ (Αγγλία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία)

Ημιτελική φάση (28/4 και 5/5)

Α. Νικητής 4-Νικητής 1
Β. Νικητής 2-Νικητής 3

Τελικός (25/5-Τίρανα)

Νικητής Α-Νικητής Β

 

iefimerida.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael