Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Στα ημιτελικά Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ! (βίντεο)

 

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, αφού κατάφερε να φύγει από το Μαδρίτη με ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Ατλέτικο.

Έτσι, μπόρεσε να αξιοποιήσει την οριακή νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League, που έγινε στην Αγγλία και έδωσε συνέχεια στο ευρωπαϊκό της ταξίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά βάζει δύσκολα σε κάθε ομάδα.

Στην εκπνοή του αγώνα είχαμε επεισόδια και σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών μετά από χτύπημα του Φελίπε στον Φόντεν που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων.

Η Λίβερπουλ υπερασπίστηκε τη νίκη της 1-3 στη Λισαβόνα επί της Μπενφίκα και με ένα χορταστικό 3-3 στην Αγγλία πέρασε στους «4» του Champions League.

Σε ένα χορταστικό ματς στο Μέρσεϊσάιντ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να επικρατήσει των «αετών», ωστόσο με την ισοπαλία αυτή κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League 2021-22, χάρη στην εμφατική εκτός έδρας επικράτησή της στην Πορτογαλία.

Οι Πορτογάλοι έβγαλαν αντίδραση και μπορεί να έχασαν την πρόκριση, αλλά με το τελικό 3-3 κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ωστόσο, ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουν την εναντίον τους κατάσταση και να «χαλάσουν» την εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ, από κόρνερ στο πρώτο γκολ (κεφαλιά Κονατέ στο 21') και εκτέλεση φάουλ στο τρίτο (προβολή Φιρμίνο στο 65').


Champions League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών (27/28 Απριλίου και 3/4 Μάϊου)

  • Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ
  • Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

 

 iefimerida.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael