Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας - Συνάντηση με το πρόεδρο της ΟΛΜΕ


Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» με χαρά υποδέχθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Θωμά Τσούχλο, ο οποίος συνοδευόταν από τον κ. Δημήτριο Γκατζάλα, τ. Αιρετό ΑΠΥΣΔΕ και την κ. Ευγενία Γκούντου, μέλος της ΕΛΜΕ Κοζάνης.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τα τρέχοντα αλλά και τα γενικότερα ζητήματα του εκπαιδευτικού κλάδου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση σχετικά με ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς του σχολείου αλλά και ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα. Ιδιαίτερα αναπτύχθηκαν ζητήματα που αφορούν τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς αλλά και διάφορα άλλα, αναδεικνύοντας πολλαπλές όψεις της σύγχρονης εκπαιδευτικής πραγματικότητας. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ευχή όλων να λήξουν σύντομα οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας και να πραγματοποιούνται συχνότερα τέτοιου είδους δια ζώσης συναντήσεις έτσι ώστε τα προβλήματα του κλάδου να μεταφέρονται στα κεντρικά κλιμάκια και να επιλύονται όταν αυτό είναι δυνατό.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael