Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συγκλονίζει ο Ντάρκο Μίλισιτς: «Ανακάλυψα το νόημα της ζωής στο Άγιο Όρος»


ΝΒΑ: O Ντράκο Μίλισιτς μίλησε για όσα τον άλλαξαν σαν άνθρωπο κάνοντας αναφορά στην επίσκεψή του στο Άγιο Όρος που τον «σημάδεψε»

Ο 34χρονος πλέον Μίλισιτς, ο οποίος πριν λίγα χρόνια επιχείρησε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με το kick boxing, προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από τις κακές συνήθειες του παρελθόντος, που συχνά τον έφερναν στο προσκήνιο περισσότερο κι από τις αθλητικές του επιδόσεις.

Στο forum που έλαβε χώρα στη Μάκρα Γκόρα ο Μίλισιτς μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για όσα πέρασε στο παρελθόν κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην επίσκεψή του στο Άγιο Όρος που του έδωσε νόημα στη ζωή του.

Όπως είπε αναλυτικά:

«Τάιζα τον εγωισμό μου. Είχα 100 αυτοκίνητα.. 100! Αγόρασα το πρώτο και δεν ήμουν ικανοποιημένος. Ήθελα κι άλλο. Μετά ακόμη ένα. Και δεν μπήκα σε κανένα από αυτά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Έψαχνα παρηγοριά στην εντελώς λάθος πλευρά. Δεν ήξερα τι στο καλό γινόταν στο κεφάλι μου. Θέλω να παίξω μπάσκετ; Δεν θέλω; Δεν είχα ιδέα τι γινόταν.  

Τότε δέχθηκα την πρόσκληση από τη Μονή Χιλανδαρίου. Τότε αναρωτήθηκα μέσα μου. "Τι θα πάω να κάνω εκεί; Θα ζω σαν Ινδιάνος"; Άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο επειδή είμαι κοινωνικός άνθρωπος, μου αρέσει να βγαίνω και να γνωρίζω κόσμο. Όταν πήγα στο Άγιο Όρος, ήμουν μόνος για μερικές μέρες. Από τότε, ανακάλυψα το νόημα της ζωής. Ότι όλα είναι τόσο απλά κι εμείς τα κάνουμε περίπλοκα. Όλα ήταν στο κεφάλι μου».

 

onsports.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael