«• Άμεση και πλήρης επαναλειτουργία λιγνιτικών μονάδων, χωρίς τις δεσμεύσεις του χρηματιστηρίου ρύπων, που αυξάνουν τεχνητά την τιμή του λιγνίτη.
• Κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας.
• Απόσυρση της χώρας από τις κυρώσεις της ΕΕ προς τη Ρωσία που τελικά τις πληρώνει ο λαός, ενώ τμήματα του κεφαλαίου, όπως οι εφοπλιστές, θησαυρίζουν από τη μεταφορά του πανάκριβου αμερικάνικου LNG.
Αυτές οι προτάσεις του ΚΚΕ - μαζί με τα μέτρα ανακούφισης για τη μείωση της τιμής στο ηλεκτρικό ρεύμα και την ενέργεια - είναι τα στοιχειώδη, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ενεργειακή επάρκεια και να ανακουφιστούν τα λαϊκά νοικοκυριά απ’ την ακρίβεια.
Πραγματική βελτίωση υπέρ του λαού χωρίς σύγκρουση με την πολιτική της "απελευθέρωσης" και της "πράσινης μετάβασης" της ΕΕ, δηλαδή με τις αιτίες που έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση, δεν μπορεί να υπάρξει».
0 Σχόλια
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στην σελίδα μας εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το Siatista-Info δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Απαγορεύονται τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια, και θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
Σχόλια σε greeklish και ανώνυμα δεν θα δημοσιεύονται!