Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Τρομερό ματς με φόντο τον τελικό του Champions League (βίντεο)

Στη ρεβάνς της Ισπανίας θα κριθεί ποια από τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει το «εισιτήριο» για τον φετινό τελικό του Champions League.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική παράσταση στο Μάντσεστερ, με τη γηπεδούχο Σίτι να προηγείται τρεις φορές με διαφορά δύο γκολ, ωστόσο η Ρεάλ είχε ισάριθμες απαντήσεις. Έτσι, ο επαναληπτικός στις 4 Μαΐου θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στον τελικό του Champions League της εντυπωσιακής σεζόν 2021-22.

Για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα σκόραραν οι Ντε Μπρόινε (2'), Ζεσούς (11'), Φόντεν (53') και Μπερνάρντο Σίλβα (74'), αλλά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρήκε «απαντήσεις» με τους Μπενζεμά (33' και 82' πεν.) και τον Βινίσιους (55').

Champions League: Ένας ημιτελικός που θα μείνει «χαραγμένος» στις μνήμες των φιλάθλων

Σε έναν από τους κορυφαίους ημιτελικούς στην ιστορία του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα επί της Ρεάλ Μαδρίτης για να προκριθεί για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο, θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο «Παρκ Ντε Πρενς» του Παρισιού.



iefimerida.gr

 


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael