Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πτολεμαΐδα: Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση την Κυριακή 1η Μάη

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση την Κυριακή 1η Μάη στο παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας στις 10:30.

Με τη συμμετοχή μας στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, την Παγκόσμια Ημέρα της Εργατικής Τάξης, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργατών για τα δικαιώματά τους. Συνεχίζουμε την κοινή δράση και συμπόρευση μαζί τους όπως έγινε και το προηγούμενο διάστημα.

Με τη συμμετοχή μας στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης με νέους αγώνες ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει τις ζωές όλων μας, αγροτών, εργατών, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών και νεολαίας.

Παλεύουμε ενάντια στο πανάκριβο κόστος παραγωγής για αγρότες και κτηνοτρόφους, το πανάκριβο κόστος ζωής, τη μείωση του εισοδήματός μας, διεκδικούμε λύσεις στα χρόνια και δίκαια αιτήματα επιβίωσης που προβάλλει η ΠΕΜ και το συνεπές αγροτικό κίνημα.

· Μείωση του κόστους παραγωγής, αφορολόγητο πετρέλαιο, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, επιδότηση αγροεφοδίων και ζωοτροφών καθώς και κατάργηση του ΦΠΑ σε αυτά και στα είδη πρώτης ανάγκης για όλους.

· Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους. Να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις που δεν έχουν δοθεί.

· Κατώτερες εγγυημένες τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν βιώσιμο εισόδημα στους αγρότες.

· Καμιά διακοπή ρεύματος σε σπίτια και γεωτρήσεις!

Παλεύουμε ενάντια στους πολέμους που γίνονται για οικονομικούς λόγους και έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των κερδών των λίγων, τη δυστυχία, τον όλεθρο και τις επιπτώσεις που πληρώνουν οι λαοί όπως γίνεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία αυτή την περίοδο.

· Καμιά συμμετοχή στον πόλεμο με οποιοδήποτε πρόσχημα και με οποιονδήποτε τρόπο, με πολεμικό υλικό, με στρατιωτικά μέσα, με εκστρατευτικό σώμα

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael