Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επίσκεψη Αντιπεριφερειαρχών στο 1ο Δημοτικό Σιάτιστας (φωτο)

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας επισκέφτηκαν το πρωινό της Πέμπτης 14 Απριλίου 2022 η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, κα Ντιό Ευφροσύνη, και η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού, κα Πουταχίδου Όλγα.

Έπειτα από πρόσκλησή του σχολείου, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας άκουσαν τα «Χελιδονίσματα» από μαθητές των τάξεων Β΄ και ΣΤ΄ και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών. 

Στη συνέχεια, μαθητές και μαθήτριες χάρισαν στις δύο κυρίες το «Βιβλίο της άνοιξης», μια ιδιόχειρη δική τους κατασκευή, ακολούθησε κουβέντα με τους μαθητές ενώ η διευθύντρια, κα Στέφου Ζωή – Δέσποινα, ενημέρωσε τις Αντιπεριφερειάρχες για το πολύπλευρο έργο του σχολείου.

Ως ένδειξη αναγνώρισης και ανταμοιβής της προσπάθειας των μαθητών, οι δύο Αντιπεριφερειάρχες  χάρισαν για τη βιβλιοθήκη του σχολείου ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βιβλίο, «Πολύτεκνοι ήρωες του 1821». 

Λόγω πανδημίας, δύσκολα συναντάς επισκέπτες στα σχολεία. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά την κα Πουταχίδου Όλγα και την κα Ντιό Ευφροσύνη για την επίσκεψη, το ενδιαφέρον και την αμεσότητα επικοινωνίας με τους μαθητές. Έδωσαν χαρά στα παιδιά κι αποτέλεσαν μια ευχάριστη νότα. 

Η ενθάρρυνση του παιδιού, η ενίσχυση της θετικής συμπεριφοράς, η αλληλεπίδραση και οι δεξιότητες επικοινωνίας, βασικές παράμετροι του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου. Ευχαριστούμε όλα τα κομμάτια της κοινωνίας που στέκονται δίπλα μας!

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael