Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καστοριά: Εξιχνιάσθηκε άμεσα περίπτωση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε σε βάρος 19χρονου

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργίας, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν σήμερα (30-04-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της ιδίας υπηρεσίας τρεις (3) ημεδαποί, για ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, χθες (29-04-2022) το βράδυ, οι δύο (2) από τους τρεις (3) συλληφθέντες, πλησίασαν 19χρονο ημεδαπό στην πόλη της Καστοριάς και με την άσκηση σωματικής βίας, κατάφεραν και αφαίρεσαν από την κατοχή του πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των -130- ευρώ και ακολούθως, μεταβίβασαν μέρος του αφαιρεθέντος ποσού στον τρίτο συλληφθέντα, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, κατά τη τέλεση της ληστείας.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και μετά από επισταμένες αναζητήσεις των προαναφερόμενων αστυνομικών, οι ανωτέρω εντοπίσθηκαν σήμερα (30-04-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, όπου και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους δράστες βρέθηκε το προαναφερόμενο αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael