Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πέφτει κι άλλο το Πετρέλαιο: Κάτω από τα 100 δολάρια το βαρέλι μετά την απόφαση ΔΟΕ


Οι τιμές του πετρελαίου έπεσαν κάτω από τα 100 δολάρια το βαρέλι μετά τη διαπραγμάτευση χαμηλότερα νωρίς την Παρασκευή, μετά τον συντονισμό της δεύτερης απελευθέρωσης αποθεμάτων έκτακτης ανάγκης του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, που θα προσθέσει 60 εκατομμύρια βαρέλια αργού στην αγορά, πέραν των εκατομμυρίων βαρελιών που πρόκειται να απελευθερώσουν οι ΗΠΑ από τα αποθέματά τους αργού για να διευκολύνουν τις περιορισμένες παγκόσμιες προμήθειες.

Το Μπρεντ, το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πετρελαίου, διαπραγματεύεται στα 99 δολάρια το βαρέλι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ το WTI, ο δείκτης που παρακολουθεί το αμερικανικό αργό, ήταν 0,35 τοις εκατό υψηλότερα στα 96,37 δολάρια το βαρέλι. βαρέλι. Το Brent είχε πέσει στα 99,92 το βαρέλι για πρώτη φορά από τα μέσα Μαρτίου στις αρχές της Παρασκευής και το WTI στα 95,62 δολάρια.

Τα αποθέματα του ΔΟΕ περιλαμβάνουν 120 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου, τα μισά από τις ΗΠΑ και τα μισά από άλλα μέλη. Αυτό προστίθεται στο ότι οι ΗΠΑ απελευθερώνουν 120 εκατομμύρια βαρέλια από το Στρατηγικό Απόθεμα Πετρελαίου τους, γεγονός που ανεβάζει το σύνολο σε 240 εκατομμύρια βαρέλια παγκοσμίως.

 

πηγη naftemporiki.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael