Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας: Ελπίζοντας στην «άνοιξη» – Χελιδονίσματα 2022 (φωτο)

Ένας πραγματικός «κακός παλουκοκάφτης» ο περασμένος Μάρτης, ικανός να καθυστερήσει τα «Χελιδονίσματα» του 2022. Απρίλης έπιασε και σαν ψέμα, 1η του μήνα σήμερα, μαθητές και μαθήτριες μας έδωσαν τις δικές τους ανοιξιάτικες νότες, με τα καθιερωμένα, πλέον και στη Σιάτιστα, κάλαντα της άνοιξης.


Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που με περισσή αγάπη δέχτηκε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους δασκάλους των τάξεων Β΄ και ΣΤ΄ του σχολείου μας, Μαρία Κουγιούφα και Μιχάλη Δούβλο. Τα θερμά λόγια, τα κεράσματα, τα καλούδια, σε τούτη τη δύσκολη περίοδο, έφεραν ιδιαίτερη συγκίνηση κατά την προσπάθειά μας να κρατήσουμε ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, ένα σχολείο που θα βάζει τις δικές του πινελιές με δράσεις χαράς, γνώσης και καλής διάθεσης.

Αντί ομοιώματος χελιδονιού, όπως συνηθίζαμε, φέτος μοιράσαμε περίπου 300 βιβλία. Το «Βιβλίο της άνοιξης» είναι μια ιδιόχειρη κατασκευή των παιδιών, μέσα από την οποία παρουσιάζεται η πιο όμορφη εποχή του χρόνου… Εκδότες βιβλίου, λοιπόν, οι μαθητές μας, παίρνοντας αφόρμηση από την άνοιξη!

Τα «Χελιδονίσματα» τραγουδήθηκαν στον σεβασμιότατο μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, κ.κ. Αθανάσιο, στον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Ναούμ Τσιαούση, στην ευεργέτιδα κα. Ναούμα Ταχμιντζή, στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, στην Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας «Μανούσεια», στο Εκκλησιαστικό μουσείο Σιάτιστας, στο Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως μας και σε πολλά καταστήματα και γραφεία της πόλης μας. Η θερμή υποδοχή όλων, χαραγμένη στο μυαλό μας. Ευχόμαστε κάθε ευκολία και δύναμη στο έργο του καθενός.

Καλό μήνα!

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael