Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League - Πλέι οφ: Νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ... Ισοπαλία το ντέρμπι! (βίντεο)

Δεν ανέδειξε νικητή το αθηναϊκό clasico, που διεξήχθη την Κυριακή στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League, καθώς ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Αϊτόρ, ωστόσο η Ένωση ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το εύστοχο πέναλτι του Άμραμπατ.

Ο «Δικέφαλος» έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να νικήσει.

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το γρήγορο προβάδισμά του και οι αποστάσεις στη βαθμολογία έμειναν αναλλοίωτες.

 

Χάρη σε γκολ του Άκπομ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε την Κυριακή με 1-0 του σκληροτράχηλου ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, κάνοντας, έστω και δύσκολα, ποδαρικό με το δεξί στα πλέι οφ της Super League, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τη Γάνδη.

Η νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» πάντως ήταν πύρρειος, καθώς ο Μιχαηλίδης αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο στο ξεκίνημα του ματς και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Με πρωταγωνιστή έναν αμυντικό του, και συγκεκριμένα τον Παπέ Σισέ, που σκόραρε και κέρδισε το πέναλτι για το νικητήριο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα τον Άρη με 2-1 την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας έτσι... ποδαρικό με το δεξί στα πλέι οφ της Super League.


zougla.gr


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael