Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ στη 2η αγωνιστική πλέι οφ!

Kίνδυνος για ΑΕΚ -Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, η οποία βρήκε μεγάλο κερδισμένο τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ με σκορ 1-0, και μαζί με αυτή κέρδισαν και ένα σημαντικό τρίποντο. Με τους 3 βαθμούς, ήρθαν λίγο πιο κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, μειώνοντας τη διαφορά στους 10 βαθμούς. Παρ' όλα αυτά, μεγάλωσαν τη διαφορά τους από την τρίτη ΑΕΚ στους 12 πόντους, κάτι που δείχνει πως ο ΠΑΟΚ και επίσημα... δεν «κουνιέται» από τη 2η θέση.

Στο... αντίπαλο στρατόπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν σε μπελάδες μετά τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Σαν να μην έφτανε η ήττα από τον ΠΑΟΚ, η ισοπαλία του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έφερε και τους δύο πιο κοντά τους. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ ακούει... την ανάσα του Άρη στον έναν βαθμό διαφορά, ενώ το «τριφύλλι» βρίσκεται μια νίκη μακριά από την Ένωση (3 βαθμοί διαφορά).

Στην 6η και τελευταία θέση των πλέι οφ βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, 3 πόντους μακριά από τον Παναθηναϊκό. Οι Ηπειρώτες έδειξαν κόντρα στον Ολυμπιακό πως... μπορούν να κάνουν τη ζημιά, και πλέον τα παίζουν όλα για όλα χωρίς να έχουν τίποτα να χάσουν, κάτι το οποίο αυτομάτως τους κάνει επικίνδυνους για τους υπόλοιπους αντιπάλους. Επίσης, οι αναμετρήσεις των διεκδικητών της τρίτης θέσης με τον ΠΑΣ, μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του μίνι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League, όπως διαμορφώθηκε μετά τα σημερινά αποτελέσματα:

Βαθμολογία πλέι οφ Super League

 

iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael