Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Πιστoπoιητικό εμβoλιασμoύ: Κατάργηση ακόμη και πριν το Πάσχα

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης εκτιμάει ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορεί να καταργηθεί πριν το Πάσχα, σε συνέντευξή του στο iatropedia.gr.

Παράλληλα, ο Καθηγητής... Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ πιστεύει ότι το Πάσχα τα κρούσματα θα έχουν μειωθεί σημαντικά, ενώ σχολιάζει την αποκλιμάκωση των μέτρων κατά του κορονοϊού, λέγοντας πως πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος με την υπερμεταδοτική παραλλαγή Όμικρον, τονίζοντας ότι στη νότια Κορέα -στην οποία η νόσος είχε εξαλειφθεί- πλέον παρατηρείται νέα έξαρση.

Όπως υπογράμμισε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης για το πιστοποιητικό εμβολιασμού “η πιθανή πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού -ενδεχομένως και κάτω από τα 1.000 σε ημερήσια βάση- λίγο πριν το Πάσχα, όπως και η πίεση της κοινωνίας, δεν αποκλείεται να φέρει και στη χώρα μας την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού”.

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης διαφωνεί με την κατάργηση της μάσκας στην παρούσα φάση

Ερωτηθείς για τη την κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, αλλά και την αύξηση της χωρητικότητας στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, απάντησε ότι καλό θα ήταν να γινόταν αργότερα, δηλαδή μετά από δύο εβδομάδες, οπότε τα κρούσματα θα έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Η εξήγηση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη για την καθυστέρηση στην άρση των περιορισμών

Όσον αφορά την καθυστέρηση στην άρση των περιορισμών που παρατηρείται στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης εξήγησε ότι “οφείλεται στα μεγάλα ποσοστά ανεμβολίαστων στις μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά και στο μεγάλο ποσοστό ατόμων που δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην τρίτη δόση του εμβολίου”.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael