Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Στους «8» η Μπενφίκα και η Ατλέτικο! Το σημερινό πρόγραμμα

Με δύο προκρίσεις των αντίστοιχων φιλοξενούμενων ομάδων ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Τρίτης (15/3) στη φάση των «16» του Champions League.

Στην προημιτελική φάση του Champions League προκρίθηκαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα, που επικράτησαν με το ίδιο σκορ (0-1) των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ, αντίστοιχα. Μάλιστα, οι δύο αναμετρήσεις είχαν σχεδόν ίδια εξέλιξη, καθώς τα καθοριστικά γκολ σημειώθηκαν με κεφαλιά.

Το νικητήριο γκολ στον αγώνα της Αγγλίας πέτυχε για λογαριασμό των «ροχιμπλάνκος» ο Λόντι στο 45ο λεπτό, ενώ στην αναμέτρηση που έγινε στην Ολλανδία το τέρμα που έδωσε την πρόκριση πέτυχε ο Νούνιες στο 77'.

Πλέον, μένουν δύο ομάδες για να συμπληρώσουν το «κάδρο» των οκτώ της επόμενης φάσης. Γιουβέντους και Βιγιαρεάλ έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς στο Τορίνο μετά το 1-1 στην Ισπανία, ενώ η Τσέλσι έχει το σαφές προβάδισμα επί της Λιλ, έπειτα από το 0-2 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία.

Το σημερινό πρόγραμμα

Τα τελευταία εισιτήρια για τους «8» του Champions League βρίσκουν κάτοχο σήμερα.

Η Τσέλσι των πολλών προβλημάτων μετά τις κυρώσεις στον ιδιοκτήτη της Ρόμαν Αμπράμοβιτς αγωνίζεται στην έδρα της Λιλ, έχοντας μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης μετά το υπέρ της 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στο άλλο ματς, η Γιουβέντους έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Βιγιαρεάλ, την οποία φιλοξενεί στο Τορίνο. Το 1-1 του αγώνα στην Ισπανία, πάντως, αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, από τη στιγμή μάλιστα που τα εκτός έδρας γκολ δεν μετρούν.

  • Λιλ - Τσέλσι  (0-2)
  • Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ  (1-1)

 

iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael