Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το ΚΚΕ για τη μόνιμη εργασιακή διασφάλιση των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου (Σ.Ο.Χ.) στην καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη στις δημόσιες μονάδες υγείας

Για τη μόνιμη εργασιακή διασφάλιση των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) στην καθαριότητα , σίτηση και φύλαξη στις δημόσιες μονάδες υγείας

Λ. Στολτίδης: Να γίνουν αορίστου χρόνου οι συμβασιούχοι στις δομές Υγείας

Υπουργός:Τρίμηνη παράταση έως ότου οι υπηρεσίες περάσουν σε εργολάβους

Την άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου στις υπηρεσίες φύλαξης, σίτισης, καθαριότητας σε συμβάσεις αορίστου χρόνου από το υπουργείο Υγείας και για την παράταση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για το εύλογο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί η παραπάνω διαδικασία, ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης του Κόμματος στη Βουλή.

Επιπλέον ζήτησε να μην υπάρχει καμία εμπλοκή, ανάθεση αυτών των υπηρεσιών των δημόσιων μονάδων Υγείας σε εργολάβους επιχειρηματίες.

Ωστόσο ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επιβεβαίωσε με την απάντησή του πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η παραχώρηση αυτών των υπηρεσιών σε εργολάβους. Πρόσθεσε ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικοί διαγωνισμοί θα ανανεώνονται ανά τρεις μήνες οι συμβάσεις των εργαζομένων, κάτι που θα συμβεί και μέσω του επόμενου νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας που έρχεται στη Βουλή.

Στέλνετε εργαζόμενους στην ανεργία με τη διεύρυνση της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, σημείωσε ο Λεωνίδας Στολτίδης, προσθέτοντας ότι η πείρα δείχνει ότι κυριαρχεί η απληρωσιά, οι χαμηλοί μισθοί και οι αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες.

 


 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael