Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ενημέρωση δημοτών από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βοΐου

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι κανονικά εκτελούνται τα προγράμματα και τα δρομολόγια των οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων και αποκαθίστανται τα προβλήματα που είχαν προκύψει λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού.

Επίσης λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας και της ανάγκης θέρμανσης εφιστούμε την προσοχή στους δημότες μας για την ασφαλή απόρριψη των υπολειμμάτων καύσης ξύλων (στάχτες), προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς και καταστροφής των κάδων απορριμμάτων.

Τα υπολείμματα θα πρέπει να συγκεντρώνονται αρχικά σε μεταλλικό δοχείο και αφού εξασφαλιστεί ότι έχει ολοκληρωθεί η καύση με την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος, τότε και μόνο τότε, θα πρέπει να τοποθετούνται σε κλειστές πλαστικές σακούλες και να απορρίπτονται στους κάδους.

Σε περίπτωση πρόκλησης φθοράς στον εξοπλισμό των κάδων ο υπαίτιος τιμωρείται με πρόστιμο και καταβάλει το αντίστοιχο αντίτιμο για τις απαιτούμενες διορθώσεις σύμφωνα με την παράγραφο 7- 1- γ του άρθρου 7 του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Βοΐου.

Τέλος, υπενθυμίζεται και προτρέπεται προς τους δημότες που έχουν κήπους, ότι η καθαρή στάχτη μπορεί μα χρησιμοποιηθεί ως εδαφοβελτιωτικό.

Είμαστε στη διάθεσή σας μέσω της Γραμμής του Δημότη 15801.

 

*φωτογραφία αρχείου

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael