Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σερβίων: Η υπεράσπιση του ΝΑΤΟϊκού αφηγήματος από τη Δημοτική Αρχή Σερβίων… «τυφλώνει»

Με αφορμή την αντιπαράθεση που ξετυλίχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων στη διαδικασία διαμόρφωσης ενός ψηφίσματος, όπως είπαν για τη δήθεν αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό (αναρωτιόμαστε τι αλληλεγγύη δείχνει κάποιος στέλνοντας όπλα και ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά), ξεδιπλώθηκε εκ μέρους του κ. Μπουκουβάλα, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, μια άνευ προηγουμένου χυδαία αντικομουνιστική επίθεση στο πρόσωπο του Νίκου Γεωργακόπουλου, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Και τι δε ξέθαψε από το «σκονισμένο» ράφι του αντικομουνισμού της αστικής προπαγάνδας. Σχόλια που θα ζήλευαν μέχρι και τα αστικά επιτελεία του ΝΑΤΟ και του Πούτιν. Τι δεν είπε.. Για «Τον Ουκρανικό λιμό», τη «Μαύρη βίβλο του κομμουνισμού», το «πραξικόπημα των μπολσεβίκων το 1917». Θα χρειαζόμασταν σελίδες για να απαντήσουμε στις αθλιότητες του κ. Μπουκουβάλα.

Φαίνεται ότι η επιστράτευση κεντρικά των παπαγάλων της ΝΑΤΟϊκής προπαγάνδας (τύπου Πρετεντέρης και άλλοι) ήρθε και στην πόλη των Σερβίων στο πρόσωπο του κ. Μπουκουβάλα.

Επειδή τα «νούμερα» των δημοσκοπήσεων δεν τους «βγαίνουν», καθώς φαίνεται ότι ο ελληνικός λαός δεν τρώει το «κουτόχορτο» της ΝΑΤΟϊκής προπαγάνδας, μάλλον ο κ. Μπουκουβάλας εκνευρίστηκε! Θα του προτείναμε την επόμενη φορά που θα εκνευριστεί να κάνει κανένα τσιγαράκι ή να πιει κανένα ποτάκι για να «χαλαρώσει», αντί να κάνει μάθημα διαστρέβλωσης της ιστορίας…

Οι κομμουνιστές συνεχίζουμε και δίνουμε τη μάχη ώστε η απεργία στις 6 Απρίλη να γίνει μια τεράστια λαϊκή αντιπολεμική διαδήλωση, ενάντια στην ακρίβεια και τη φτώχεια, που θα καταδικάζει τον πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ρωσίας.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael