Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Καλπάζουν οι τιμές και των καυσίμων στην Ελλάδα - Ότι ανεβαίνει ΔΕΝ κατεβαίνει!!!

Συνεχίζεται το πολεμικό ράλι στις τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα, με την βενζίνη να βρίσκεται μια ανάσα από τα 2,1 ευρώ το λίτρο και το πετρέλαιο κίνησης πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο με την κυβέρνηση να εξετάζει την επέκταση της επιδότησης στο diesel και για τον Μάιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο επισκόπησης τιμών καυσίμων του παρατηρητηρίου του υπουργείου Ανάπτυξης, η πανελλαδική μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης έφτασε τα 2,077 ευρώ το λίτρο, με την τιμή του πετρελαίου κίνησης να διαμορφώνεται σε 2,002€/lt.

Στα ύψη παραμένουν στη χώρα και οι τιμές των υπόλοιπων καυσίμων. Συγκεκριμένα, το τιμολόγιο διαμορφώθηκε χθες, ως εξής:

Πάνω από 2 ευρώ η βενζίνη σε όλη την Ελλάδα

Την κούρσα της ακρίβειας στα καύσιμα στη χώρα σέρνουν ξανά οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα εκεί όπου η αμόλυβδη πωλείται κατά 2,291 και 2,204 ευρώ το λίτρο αντίστοιχα. Και στην υπόλοιπη Ελλάδα όμως η αμόλυβδη ξεπερνά τα 2 ευρώ, ενώ σε πολλές περιοχές η βενζίνη φλερτάρει με τα 2,2 ευρώ το λίτρο. 

Στην Αττική η μέση τιμή διαμορφώθηκε σε 2,049 ευρώ το λίτρο ενώ στην Θεσσαλονίκη σε 2,041€/lt. Την ίδια στιγμή το πετρέλαιο κίνησης πωλείται σε περισσότερα πρατήρια υγρών καυσίμων ανά την περιφέρεια σε τιμή πάνω από 2 ευρώ το λίτρο. 


Πηγη imerisia.gr

 

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια