Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συγχαρητήρια Επιστολή της ένωσης αστυνομικών Κοζάνης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια της προς τους συνάδελφους της Ο.Π.Κ.Ε./Τ.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ, οι οποίοι εκτελώντας υπηρεσία ανταποκρίθηκαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν-συλλάβουν δράστες ληστείας που διαπράχτηκε βραδινές ώρες της 06-03-2022. Συγκεκριμένα συνοδηγός οχήματος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αφαίρεσε με χρήση βίας την τσάντα υπαλλήλου πρατηρίου καύσιμων όπου περιείχε χρηματικό ποσό, κάρτες τραπεζών και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα σκούρου χρώματος αγνώστων λοιπών στοιχείων όπου οδηγούσε έτερος δράστης και απομακρύνθηκαν από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. που εκείνη την ώρα ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ενεργώντας αναζητήσεις υπόπτων οχημάτων, με την συνδρομή ανδρών της Δ.Α. Ημαθίας , εντόπισε ύποπτο όχημα στα όρια του Νομού Κοζάνης με Ημαθίας και αφού το στάθμευσε προσήγαγε τους δυο επιβαίνοντες στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης όπου όπως διαπιστώθηκε ήταν οι δράστες ληστείας εις βάρους υπαλλήλου πρατηρίου καύσιμων που βρίσκεται σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Κοζάνης. 


Αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και τσάντα της παθούσας με τα προσωπικά της αντικείμενα ανερεύθησαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Η σύλληψη των ανωτέρω δραστών πραγματοποιήθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την στιγμή που διαπράχτηκε η παράνομη αυτή ενέργεια και δεν μπορεί κανείς παρά να είναι περήφανος για την ποιότητα και την επαγγελματική δράση των συνάδελφων μας που για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν την προσήλωση τους στο καθήκον ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο- Πρόεδρος         -Ο- Γενικός Γραμματέας

Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ     Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael