Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής Περιφερειακού Τομέα Δ. Μακεδονίας δημιουργίας, ξανά!


Η Εφορευτική Επιτροπή Περιφερειακού Τομέα Δυτικής Μακεδονίας προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη της Δημιουργίας, Ξανά! από την Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά και Φλώρινα να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική διαδικασία για τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την ανάδειξη στελεχών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τομέα Δυτικής Μακεδονίας.

Τα μέλη και οι φίλοι της Δημιουργίας, Ξανά! μπορούν να ανανεώσουν ή να κάνουν νέα εγγραφή ως μέλη του κόμματος εδώ ώστε να έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν στις εκλογές για την εκλογή νέων Δ.Σ. σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που θα γίνει ταυτόχρονα σε όλη την χώρα, ηλεκτρονικά στις 13 Απριλίου 2022.

Σε μια εποχή με τεκτονικές αλλαγές, τόσο στην Περιφέρειά μας με την βίαιη απολιγνιτοποίηση, όσο και στο Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο γίγνεσθαι με τις κρίσεις και τις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα στην γειτονιά μας, ο υπεύθυνος λόγος της Δημιουργίας, Ξανά! πρέπει να ακουστεί πιο δυνατά τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ελάτε μαζί μας να ενώσουμε τις φωνές μας για να διεκδικήσουμε περισσότερα, να κάνουμε περισσότερα και να σταματήσουμε να κοιτάζουμε αμέτοχοι τις εξελίξεις. Το οφείλουμε σε όλους μας και πολύ περισσότερο στις επερχόμενες γενιές.

Η εκλογοαπολογιστική διαδικασία θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο “Αλιάκμων” στις 10 Απριλίου και ώρα  11:00 π.μ. στην Κοζάνη.

Τώρα είναι η ώρα να ενεργοποιηθείτε! Σας περιμένουμε όλους!

Τηλ. Επικοινωνίας: 6972502299

Η Εφορευτική Επιτροπή Περιφερειακού Τομέα Δυτικής Μακεδονίας.

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael