Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μαυροβούνιο - Ελλάδα 1-0: Ήττα και κακή εμφάνιση για τη «γαλανόλευκη»

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε τη φιλική ήττα (1-0) στην Ποντγκόριτσα από το Μαυροβούνιο, απέχοντας πολύ από τα επίπεδα απόδοσης που έπιασε την περασμένη Παρασκευή (25/3) στη Ρουμανία.

Στο δεύτερο ματς της «γαλανόλευκης» με τον Γουστάβο Πογιέτ στον πάγκο ο προβληματισμός ήταν έντονος, καθώς είχε μόλις δύο αξιόλογες φάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δοκίμασε αρκετά πράγματα, ωστόσο το σύνολό του έκανε κακή εμφάνιση με κυριότερο πρόβλημα εκείνο της ανάπτυξης (χωρίς τελική στον στόχο, πρώτη καλή φάση στο 67′).

Από μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς της δημιουργήθηκαν οι περισσότεροι κίνδυνοι της Εθνικής, μια εξ αυτών έφερε το το γκολ στο 59′ (Όσμαγιτς) για το πιο επικίνδυνο Μαυροβούνιο.

Κορυφαίος ο Βλαχοδήμος για τους φιλοξενούμενος, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να σώζει σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του.

Μαυροβούνιο - Ελλάδα 1-0

Μαυροβούνιο (Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς): Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς (62' Σίπσιτς), Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Ραίκοβιτς (90+2' Ντρέσκοβιτς), Γιάνκοβιτς (81' Γιάντσιτς), Μάρουσιτς, Όσμαζιτς (81' Ράκονιτς), Γιόβετιτς (46' Ράκοβιτς), Κρστόβιτς (62' Τζούρτζεβιτς).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Λύρατζης (75' Αλεξανδρόπουλος), Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (61' Χατζηγιοβάνης), Μπουχαλάκης (75' Κουλούρης), Μπακασέτας, Δουβίκας (61' Μάνταλος), Πέλκας, Παυλίδης (61' Γιακουμάκης).

 

topontiki.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael