Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Νικητής στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός... Νίκες για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ (βίντεο)

Ένα γκολ του Γιαν Εμβιλά έφτανε και... περίσσευε στον Ολυμπιακό ώστε να επικρατήσει με 1-0 της ΑΕΚ, στο μεταξύ τους ντέρμπι, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Με αυτό το τρίποντο οι Πειραιώτες επανέφεραν τη διαφορά τους με τον ΠΑΟΚ στους εννέα βαθμούς.

Η ΑΕΚ ήταν πιο απειλητική στο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ, με τον Γάλλο να σκοράρει στο 84', κρίνοντας την τύχη του ντέρμπι.

Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Ατρόμητο  Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Κρέσπο (57') επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0 σκορ του Ατρομήτου την Κυριακή στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Super League.


Μετά από τρεις σερί ήττες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα της Λαμίας με 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, ανέβηκε ξανά στην 4η θέση (ισόβαθμος με τον ΠΑΣ Γιάννινα) κι έδειξε πως αρχίζει να «συνέρχεται» αγωνιστικά. 

Με την «υπογραφή» του Φώτη Ιωαννίδη η νίκη των «πράσινων», με τον 21χρονο φορ να σημειώνει και τα δύο «πράσινα» γκολ στο ξεκίνημα και στο φινάλε του ματς. 


 zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael