Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Super League: Κέρδισαν ΆΡΗΣ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ -Νέα ήττα ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκο! (βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, ο Άρης επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Νίκη που ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Εμάνουελ Σάκιτς, κι ενώ νωρίτερα Μπαντού Εντιαγέ (44’) και Σέρχιο Αραούχο (85’) είχαν σημειώσει υπέροχα γκολ, σε ένα κατά τα άλλα μετριότατο ματς.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε περιθώριο γι΄ άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης στη Ριζούπολη, αν δεν ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να αυξάνει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Την πήρε λοιπόν με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και διατήρησε τη διαφορά από τους «ερυθρόλευκους στους 9 βαθμούς, στην επιστροφή του Τζαλούκα Φέστα στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ένα μήνα μετά την... απόλυσή του.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε προηγούμενος με 2-0 του Παναιτωλικού μόλις στο τέταρτο λεπτό του αγώνα, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε προσπάθεια για να φτάσει στη νίκη με 3-1 και να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους 12 βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο.

Με ένα τρομερό... buzzer-beater γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League κι έβαλε τέλος στο σερί των τριών σερί ηττών του. Μεγάλη ανατροπή για την κρητική ομάδα που σκόραρε δύο φορές απ’ τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός. Δύο φορές προηγήθηκαν οι «πράσινοι» με το αυτογκόλ του Μεγιάδο και το τέρμα του Παλάσιος, ισοφάρισε δύο φορές ο ΟΦΗ με τους Σελίμοβιτς και Λουίζ Φελίπε.

 

zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael