Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europea League -Europa Conference League: Ήττες για τις Ελληνικές ομάδες! (βίντεο)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήγε με προβάδισμα (0-1) στο ημίχρονο του αγώνα με την Αταλάντα, ωστόσο έφυγε με την ήττα από το Μπέργκαμο, στο ματς των πλέι οφ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Τικίνιο στο 16', σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, αλλά οι «μπεργκαμάσκι» γύρισαν το ματς μέσα σε τρία λεπτά, χάρη σε δύο τέρματα του Τζιμσίτι στο 61' και το 63'. Έτσι, η ιταλική ομάδα πήρε μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, που θα κρίνει ποια από τις δύο θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa league.

Ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την Αταλάντα είναι σε μία εβδομάδα, στις 24 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη (19:45). Εκεί η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα τα δώσει όλα για να προκριθεί στη φάση των «16» επί του συνόλου του Τζανπιέρο Γκασπερίνι, όπου ήδη περιμένουν οι οκτώ ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στη φάση των ομίλων.


Δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (1-0) ο ΠΑΟΚ στο ματς με αντίπαλο την Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Το τελικό αποτέλεσμα, με γκολ του Άντερσον από το 20ο λεπτό, αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης (24/2) στη Θεσσαλονίκη και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Europa Conference League.

Η ελληνική ομάδα έκανε μία γενικά μέτρια εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι διατήρησε σε υψηλό ποσοστό την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε πολλά ρήγματα και σημαντικές ευκαιρίες στην εστία των γηπεδούχων και έτσι πηγαίνει στην Τούμπα με μικρό ντεσαβαντάζ, όπου θα ψάξει την ανατροπή.


iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael