Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Έσπασαν... καρδιές στο Deal! (βίντεο)

Ανάμικτα συναισθήματα προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο του Deal, με την Γιώτα που έκανε έφτασε μία ανάσα από το να κερδίσει κατά κράτος τον τραπεζίτη...

Η συγκεκριμένη παίκτρια λοιπόν κατάφερε προς το τέλος του παιχνιδιού να έχει βγάλει όλα τα κόκκινα και να μείνει με τρία χρυσά που είχαν 4.000, 10.000 και 40.000 ευρώ.

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν ο τραπεζίτης, της προσέφερε την επιλογή να κάνει ανταλλαγή το κουτί της, κάτι που η Γιώτα το δέχθηκε.

Έδωσε λοιπόν το 14 για να πάρει το 5 και αμέσως μετά επέλεξε να ανοίξει το κουτί που είχε στην κατοχή της μέχρι και πριν λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή έκρυβε τα 4.000 ευρώ, κερδίζοντας σε εκείνο το σημείο τον τραπεζίτη, ο οποίος έχοντας μείνει τα 10.000 και τα 40.000 ευρώ, της προσέφερε 22.500 ευρώ.

Η Γιώτα τα δέχθηκε και ο Χρήστος Φερεντίνος άνοιξε το κουτί με το νούμερο 5 που είχε στην κατοχή της, το οποίο είχε τα 40.000 ευρώ, προκαλώντας στιγμιαία απογοήτευση στους παρευρισκόμενους και στην παίκτρια.

Από την άλλη βέβαια, τα 22.500 μόνο μικρό ποσό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, για αυτό και η Γιώτα το έριξε στο χορό, χαμογελώντας.


gazzetta.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael