Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας - ΣΔΕ Κοζάνης: Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζομένους

Το Περιφερειακό ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη), ανακοινώνει την υλοποίηση ομαδικών εργαστηρίων συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζομένους.

Τα ομαδικά εργαστήρια θα υλοποιηθούν συνεργασία με το ΣΔΕ Κοζάνης με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη των ανέργων και εργαζομένων.

Ημερομηνία Χώρος Ώρα Τίτλος Εργαστηρίου

1. 25/02/2022

2. 25/02/2022 ΣΔΕ Κοζάνης Αγίας Παρασκευής & Καπετανάκη Ηλία 17:00-19:00 19:00-21:00 1.«Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας» 2. «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας»: Βιογραφικό σημείωμα- Συνοδευτική επιστολή

1.28/02/2022 ΣΔΕ Κοζάνης Αγίας Παρασκευής & Καπετανάκη Ηλία 17:00-19:00 «Τεχνικές πλοήγησης στην αγορά εργασίας: Συνέντευξη επιλογής»

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο ΣΔΕ Κοζάνης (Αγίας Παρασκευής & Καπετανάκη Ηλία, Κοζάνη)

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα ,τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα covid πρωτόκολλα.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος από rapid test.

Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 2 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των περιφερειών μετάβασης (ΜΕΤ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων,, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael