Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Προφητεία για Ρωσία- Ουκρανία από Άγιο Όρος

Αν επιτρέψετε αμερικανική παρέμβαση στις ουκρανικές υποθέσεις

Προφητείες για την Ουκρανία: Τρεις φοβερές προφητείες για την Ουκρανία! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ online φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα τρεις ανατριχιαστικές προφητείες για την κατάσταση στην Ουκρανία. Η πρώτη είναι του Αγίου Λαυρεντίου του Chernigov. (+ 1950). Η δεύτερη προφητεία είναι από τον Γέροντα Ιωνά της Οδησσού (+ 2012). Η τρίτη είναι από τον Γέροντα Γρηγόριο της Μονής Δοχειαρίου, Άγιου Όρους (2015).

Πρώτη Προφητεία
Η πρώτη είναι του Αγίου Λαυρεντίου του Chernigov. (+ 1950) και αναφέρει

Όταν μια μικρή ελευθερία έρθει και ανοίξουν και αποκαταστήσουν τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, τότε θα εμφανiστούν όλα τα είδη των ψευδών διδασκαλιών! Δαίμονες, μυστικιστές και άθεοι (Καθολικοί, Ουνίτες, αυτο-χειροτονημένοι Ουκρανοί, και άλλοι) θα πάρουν τα όπλα και θα πολεμήσουν ενάντια στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας, ενάντια στην ενότητα και την καθολικότητα της με αγριότητα.

Μια άθεη κυβέρνηση θα στηρίξει τους αιρετικούς και έτσι θα αρπάξει εκκλησίες από την Ορθόδοξη και θα σφάξει τους πιστούς. Στη συνέχεια, ένας Μητροπολίτης Κιέβου (ανάξιος του ονόματος), μαζί με τους ομοϊδεάτες τους επισκόπους και ιερείς θα ταρακουνήσει τη Ρωσική Εκκλησία στον πυρήνα της. Η ανομία του θα φοβίσει και θα καταπλήξει τον κόσμο ολόκληρο.

Ο ίδιος θα καταλήξει σε αιώνια καταδίκη σαν τον Ιούδα. Ωστόσο, όλες αυτές οι συκοφαντίες του πονηρού και οι ψευδείς διδασκαλίες θα εξαφανιστούν στη Ρωσία και θα υπάρξει μια ενωμένη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας.

Δεύτερη Προφητεία

Η δεύτερη προφητεία είναι από τον Γέροντα Ιωνά της Οδησσού (+ 2012), και αναφέρει:

Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό μου. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος. Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτα αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης.

Τρίτη Προφητεία
Η τρίτη και τελευταία προέρχεται από τον Γέροντα Γρηγόριο της Μονής Δοχειαρίου, Άγιου Όρους (21 Μαρτίου 2015)

Κάθε Ουκρανός πρέπει να καταλάβει ότι αν θέλει ευλογίες για τη χώρατου, τότε θα πρέπει να διώξει με τις κλωτσιές τους Αμερικανούς. Ας βασιστούν οι Ουκρανοί στους αδελφούς τους στην πίστη και στο αίμα, που είναι οι Ρώσοι. Αν επιτρέψετε αμερικανική παρέμβαση στις ουκρανικές υποθέσεις, τότε η χώρα σας δεν πρόκειται ποτέ να ανακάμψει. Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις τον πλησίον σου … Πώς είναι αυτό δυνατόν, ο αδελφός να σκοτώνει αδελφό; Σήμερα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις αυτές με μεγάλο πόνο. Η Μονή Δοχειαρίου στέλνει πολλές προσευχές για τον ουκρανικό λαό, στον οποίο εμείς, ως μονή είμαστε πολύ ευγνώμονες. 


ekklisiaonline.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael