Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο ΠΑΟΚ κρατάει μονός του την Ελλάδα! Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτισε την Ευρώπη με οδυνηρή ήττα... (βίντεο)

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επανέφερε την Ελλάδα στην 15η θέση και όλα πλέον θα κριθούν από την μετέπειτα πορεία του Δικέφαλου στο Conference League.  

Η πρόκριση του Δικέφαλου στους 16 του Conference League επανέφερε την Ελλάδα στην 15η θέση και πλέον Ελλάδα, Τσεχία, Δανία, Τουρκία έχουν μείνει με ένα εκπρόσωπο.

14η Ελβετία 29.675 (1/4)

15η Ελλάδα 27.200 (1/4)

16η Τσεχία 27.200 (1/5)

17η Κροατία 27.150 (0/4)

18η Δανία 26.975 (1/5)

19η Τουρκία 26.900 (1/5)

 

Σε ένα ματς θρίλερ, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε επί της Μίντιλαντ στους «16» του Conference League, αφού πρώτα χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι.

Ο «δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 2-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, ενώ στην αγχωτική διαδικασία από τα 11 βήματα, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με δυνατά, αλλά και αδύνατα στοιχεία για τις δυο ομάδες. Τελικά, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ήταν αυτός που πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι με πέντε εύστοχες εκτελέσεις και είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα συνεχίσει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και τον επόμενο μήνα.

Το ανάλογο κατόρθωμα, να συνεχίσει ως την άνοιξη ο ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, είχε να το πετύχει εδώ από 48 χρόνια. Έτσι, με κορυφαίο τον Πασχαλάκη, που ήταν καταλύτης στην υπόθεση της πρόκρισης κέρδισε μια πολύ σημαντική διάκριση.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει την Ευρώπη με τον χειρότερο τρόπο, ήττα με 0-3 από την Αταλάντα.

Οι Πειραιώτες όπως ηττήθηκαν στο Μπέργκαμο με 2-1, έτσι έχασαν το παιχνίδι και την πρόκριση και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν απειλητικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τη μοναδική ευκαιρία να έρχεται από τα πόδια του Μαντί Καμαρά μακριά από την περιοχή που κατέληξε λίγο άουτ.

Σε ένα ματς όπου καμία ομάδα δεν εντυπωσίασε, η Αταλάντα έδειξε πως αν διαθέτεις αποτελεσματικότητα τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά.

Στο 40ό λεπτό ο Μάλε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λαλά, και τσίμπησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Βατσλίκ. Ο Μαλινόφσκι στη συνέχεια πήρε το ματς πάνω του και με δύο γκολ (66', 69') κλείδωσε την πρόκριση και την ευρεία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος. Highlight του αγώνα το δεύτερο γκολ του Ουκρανού, με άψογο πλασέ στο παράθυρο εκτός περιοχής.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο αήττητο που διαθέτει στη Super League, και στο Κύπελλο Ελλάδας που έχει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη, οι Μπεργκαμάσκι περνάνε στους «16» και θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, μιας και έδειξαν πως έχουν την ποιότητα να το καταφέρουν.


πηγές iefimerida.gr - sdna.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael