Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Δήμος Βοΐου: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

 

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, σύμφωνα με την με αριθμό 643/24.9.2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: : ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας», την 21η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 Κατανομή τμήματος της Επιχορήγησης από το Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" του Υπουργείου Εσωτερικών (αρ. 30292/19-04-2019 Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών) σε δράσεις του Δήμου Βοΐου που εντάσσονται στους αναπτυξιακούς άξονες προτεραιοτήτων του Προγράμματος. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

2 Υποβολή αιτήματος στο Δασαρχείο Τσοτυλίου για έκδοση "Έγκριση Επέμβασης" για την υλοποίηση του έργου: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ». - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

3 Δέσμευση για την ένταξη του έργου: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» στο υπό εκπόνηση Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

4 1η Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2022. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

5 Διαγραφή οικονομικών υποχρεώσεων (οφειλών) του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

6 Επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων του Δήμου για το έτος 2022. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

7 Απευθείας εκμίσθωση του 1ου ορόφου του δημοτικού ξενώνα Σταυροδρομίου. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

8 Επεκτάσεις Δικτύου ΦΟΠ. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

9 Πρακτική άσκηση σπουδαστών Τ.Ε.Ι. στο Δήμο Βοΐου. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

10 Κοπή - κλάδεμα δένδρων στο υπό κατασκευή γηπέδου τένις, σε δημοτικό χώρο της Νεάπολης. - Εισηγητής ο κ. Πήττας Θ. Αντιδήμαρχος

11 Τροποποίηση των επιτροπών διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο κ. Ώττας Β. Αντιδήμαρχος

12 Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου». - Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε. Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λίου.

13 Αναγνώριση κοινοτικού χώρου Πολυλάκκου ως Ιστορικό Τόπο. - Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε. Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λίου.

14 Αναγνώριση του λόφου «ΓΗΤΟΥΡΑΣ» Πολυλάκκου ως Διατηρητέου Μνημείου Φύσης. - Εισηγήτρια η κ. Νικολαΐδου Ε. Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λίου.

15 Μετατόπιση περιπτέρου – Κατάργηση θέσης επί της οδού Αρχ. Ζωσιμά της Σιάτιστας. - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

16 Παραχώρηση χρήσης χώρου στην "ΑΕΡΟΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ" για αθλητικούς σκοπούς - δημιουργία επίσημου σημείου πτήσεων απογείωσης αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Τοπική Κοινότητα Γαλατινής Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

17 Απόψεις επί της Μ.Π.Ε. του έργου: «Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός (ΜΥΗΣ) Αλιάκμονα ισχύος 1MW, στις Τ.Κ. Κοκκινιάς και Παλαιοκάστρου, των Δήμων Γρεβενών και Βοΐου, των Π.Ε. Γρεβενών και Κοζάνης». - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

18 Απόψεις επί της Μ.Π.Ε. του έργου: «Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας συνολικής ισχύος 19,8MW στη θέση ‘Αγρόσκορδο’ ισχύος 9,9MWp και στη θέση ‘Τσουκάρι’ ισχύος 9,9MWp, στην Τ.Κ. Εράτυρας και στην Τ.Κ. Γαλατινής, της Π.Ε. Κοζάνης» - Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

19 Απόψεις επί της Μ.Π.Ε. του έργου: ««Φωτοβολταϊκοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας συνολικής ισχύος 29,7MWp, στις θέσεις ‘ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ’ ισχύος 9,9MWp, ‘ΓΟΥΡΝΕΣ’ ισχύος 9,9MWp και ‘ΚΑΚΚΑΒΙΑ’ ισχύος 9,9MWp, της Τοπικής Κοινότητας Εράτυρας, Δημοτικής Ενότητας Ασκίου, του Δήμου Βοΐου, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας». - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

20 Απόψεις επί της Μ.Π.Ε. του έργου: «Φωτοβολταϊκός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) ισχύος 29,99MW, στη θέση ‘Σιάτιστα’», Δ.Ε. Σιάτιστας, Δήμου Βοΐου, Π.Ε. Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας». - Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

21 Αιτήσεις.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα.

Για όσα μέλη του Δημ. Συμβουλίου δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής e:Presence.gov.gr με την προϋπόθεση να ενημερώσουν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 21/2/2022 και ώρα 11.00. Το σύστημα θα ανοίξει από τις 17.30, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τεχνικά προβλήματα. 


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

Ευανθία Νικολαΐδου

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael