Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Έκλεψε 15.000 από... κουβά εξαπατώντας ηλικιωμένη

Σε έναν πλαστικό κουβά είχε βάλει τις οικονομίες ολόκληρης ζωής μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Ζευγαράκι της Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά έκανε το λάθος να ανοίξει την πόρτα της σε έναν άγνωστο που προσποιήθηκε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ που τάχα θα επιδιόρθωνε βλάβη.

Ο δράστης είπε στην ηλικιωμένη ότι υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα κατά την διάρκεια των εργασιών που υποτίθεται ότι θα έκανε και της συνέστησε να βγάλει σε ασφαλές σημείο όσα χρήματα είχε. Όταν η ανυποψίαστη γυναίκα έβαλε 15.000 ευρώ σε έναν κουβά και τα έβγαλε από το σπίτι, ο «μαϊμού» τεχνικός άρπαξε τον κουβά και έγινε... λαγός! Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού που ερευνούν για να ταυτοποιήσουν τον δράστη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου.

Ξάφρισε χρήματα από γυναικεία τσάντα αλλά τον τσάκωσαν

Είδε ανοιχτή την τσάντα μιας γυναίκας ένας 24χρονος αλλοδαπός στην Κω και δεν δίστασε να βάλει μέσα το χέρι του και να αρπάξει όσα χρήματα μπόρεσε! Όμως, η γυναίκα αντιλήφθηκε τον πορτοφολά και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι τον συνέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας και βρήκαν πάνω του τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

 

protothema.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael