Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Αγροτικός Σύλλογος Δήμων Κοζάνης-Σερβίων-Βελβεντού: Κάλεσμα-κινητοποίηση το Σάββατο 12 Φλεβάρη στην Κοζάνη

Την Παρασκευή 4/2 πραγματοποιήθηκε στην Αιανή η σύσκεψη του ΑΣ όπου τέθηκαν στο επίκεντρο τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Μέσα από την σύσκεψη οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ανέδειξαν την ανάγκη για αγωνιστικές κινητοποιήσεις με βάση τα αιτήματα που έχουν και τον κοινό πανελλαδικό συντονισμό.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο ΑΣ καλεί σε κινητοποίηση όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τα μηχανήματα τους το Σάββατο 12/2, στις 12 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο Κοζάνης

Θα γίνει προσυγκέντρωση στις 11πμ στο χώρο του «ΝΙΑΗΜΕΡΟΥ»

Τα άμεσα αιτήματα διεκδίκησης είναι τα εξής :

-- Μείωση του κόστους παραγωγής. Αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές. Μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής. Επιδότηση των ζωοτροφών και του κόστους στα μέσα και εφόδια. Κατάργηση του ΦΠΑ σε μέσα - εφόδια και σε βασικά είδη για την ικανοποίηση αναγκών της λαϊκής οικογένειας.

-- Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, καθώς και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%.

-- Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.

Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να συμμετέχουν στην συγκέντρωση και στην προσυγκέντρωση.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael