Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ισοπαλία το ντέρμπι.. ήττα ΣΟΚ η ΑΕΚ! (βίντεο)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των «αιωνίων», που διεξήχθη την Κυριακή στη Λεωφόρο, καθώς ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έμειναν στο... μηδέν (0-0), στο μεταξύ τους μπρα-ντε-φερ, για την 18η αγωνιστική της Super League, το οποίο ήταν φτωχό σε φάσεις και θέαμα.

Οι «πράσινοι» έκαναν το παιχνίδι τους, βάζοντας τους Πειραιώτες σε θέση άμυνας σχεδόν σε όλο το ματς, ωστόσο οι πρωταθλητές κατάφεραν να μην απειληθούν από τους γηπεδούχους, φεύγοντας έτσι με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «άντρο» του «τριφυλλιού».

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός είναι εννέα βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και 10 από την ΑΕΚ. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός με 27 πόντους παραμένει συγκάτοικος στην τέταρτη θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Ηπειρώτες.

Μία ήττα-μαχαιριά στην προσπάθεια που καταβάλλει για να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό υπέστη την Κυριακή η ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γιαννίκη, αν και προηγήθηκε στο 44' με τον Ανσαριφάρντ, είδε τους Αγρινιώτες να φέρνουν... τούμπα το ματς σε διάστημα έξι λεπτών και να παίρνουν τη νίκη με 2-1 σκορ, χάρη στα γκολ των Καρέλη (78') και Μεντόσα (84')

Μετά από αυτήν την ήττα η «Ένωση», η οποία είχε δοκάρι με τον Τζαβέλα (48') έμεινε στην τρίτη θέση, στο -1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.


 zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael