Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Κλέβει την παράσταση το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο

Η «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεσπόζει στο... κυρίως πιάτο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Την Κυριακή στις 19.30 (Cosmote Sport 1) ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο, με τους δύο μονομάχους να στοχεύουν φυσικά στη νίκη στο μεταξύ τους μπρα-ντε-φερ.

Οι «πράσινοι», παρά την πρόσφατη ήττα τους στον Βόλο, δείχνουν σε ανοδική πορεία και μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την επιστροφή της στην Ευρώπη, ενώ στον αντίποδα οι Πειραιώτες θέλουν το τρίποντο, προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιγουράρουν στην κορυφή, έχοντας ξεφύγει από τους διώκτες τους, ωστόσο προέρχονται από την απρόσμενη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Σμύρνης ενώ, παράλληλα, έχουν και απουσίες λόγω της παρουσίας παικτών τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η προετοιμασία για το ντέρμπι ολοκληρώθηκε το Σάββατο χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Το πρώτο χρονικά ματς της Κυριακής θα διεξαχθεί στο OAKA, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί στις 17.15 (Cosmote Sport 2) τον Παναιτωλικό, με την «Ένωση» να θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στη δεύτερη θέση και να εκμεταλλευτεί τυχόν βαθμολογικές απώλειες του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.

Παράλληλα (19.30) με το ντέρμπι στη Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί και το ματς ανάμεσα στον -εξαιρετικό φέτος- ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο του Κρις Κόουλμαν στο στάδιο «Ζωσιμάδες» (Novasports Prime).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος 1-0 Βίντεο

Λαμία – Ιωνικός 2-1 Βίντεο

Απόλλων Σμύρνης – Άρης 0-0 Βίντεο

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0 Βίντεο

 

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

17:15 ΑΕΚ – Παναιτωλικός Cosmote Sport 2

19:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος Novasports Prime

 


zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael