Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Oι αναβολές αγώνων λόγω κορωνοϊού συνεχίζονται...

Μπορεί η Super League να αποφάσισε ότι το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο οι αναβολές αγώνων λόγω κορωνοϊού συνεχίζονται... Έτσι, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι αναβάλλονται οι αναμετρήσεις Άρης-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία για την 17η αγωνιστική, λόγω της καραντίνας των συλλόγων του Περιστερίου και του Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Super League έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

 


 zougla.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael