Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ήττα ο Παναθηναϊκός στο Βόλο -Ισοπαλία στην Κρήτη... στην «κουτσουρεμένη» αγωνιστική! (βίντεο)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολλανδό Τομ Φαν Βέερτ -ο οποίος σκόραρε δις κι αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ- ο Βόλος νίκησε με 3-1 τον Παναθηναϊκό, έβαλε «στοπ» στο σερί νικών των «πράσινων» κι επέστρεψε στα «τρίποντα» έπειτα από 3 μήνες!

Ο Παλάσιος με πέναλτι στις καθυστερήσεις μείωσε σε 2-1, όμως ο Ορόζ με άλλο ένα γκολ στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Από τις 2 Οκτωβρίου 2021 και το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης είχε να νικήσει η ομάδα της Μαγνησίας, συνεχίζει την προβληματική εικόνα του ο Παναθηναϊκός μακριά απ’ την έδρα του, όπου μετράει μία νίκη σε 7 αγώνες.


Ο Αντίλ Ναμπί, τελευταία αλλαγή του Νίκου Νιόπλια στο 90ό λεπτό, πρόλαβε μέσα σε ένα τρίλεπτο να... σώσει την παρτίδα για τον ΟΦΗ, ισοφαρίζοντας τον ελλιπέστατο ΠΑΣ Γιάννινα (11 απουσίες) και διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Στην 4η θέση, ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό (αλλά και με δύο παιχνίδια περισσότερα) οι Γιαννιώτες που είχαν ως MVP τον απίστευτο γκολκίπερ τους Βασίλη Σούλη και σκόρερ τον Χουάν Περέα, παρέμειναν 5οι και στο -3 από τον ΠΑΣ οι Κρητικοί, οι οποίοι στον σημερινό αγώνα είχαν και δύο δοκάρια.


 


 zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael