Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολα ο ΠΑΟ... Ισοπαλία το ντέρμπι Δικεφάλων -Ήττα ο Ολυμπιακός! (βίντεο)

Η αυλαία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, άνοιξε με το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας, απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται ο θεσμός των εκπλήξεων, καθώς ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο με σκορ 2-1.

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι «δικεφάλων» που διεξήχθη στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (0-0) για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήθελαν, το πάλεψαν, μέχρι ενός βαθμού, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απόψε στην Τούμπα. Έμειναν στο 0-0, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και θα λύσουν τις… διαφορές τους, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, την προσεχή εβδομάδα στη ρεβάνς στην Αθήνα. Ακυρώθηκε γκολ για την Ένωση, ως οφσάιντ, στο 56’, με τον Τσούμπερ.

Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λεωφόρο για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και μετά τη νίκη του με 4-0 βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά.

Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί, καθώς μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχαν πετύχει τέσσερα τέρματα, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Το «εισιτήριό» του για την ημιτελική φάση του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας, «σφράγισε» ο Παναθηναϊκός μετά το εμφατικό 4-0 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πλέον η ρεβάνς της Τρίτης (25/01) έχει μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Σήμερα το παιχνίδι Άρης - Λάμια στις 21:30 στη Θεσσαλονίκη.




iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael