Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ένα χρόνο χωρίς τον αγαπημένο μας... Παπαβασίλη

Πέρασε ένας χρόνος κι όμως είσαι ακόμα κοντά μας...

+ 1950 -2021

38 χρόνια στην Ενορία του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Βασιλείου τον Αύγουστο του 1982 βρέθηκε στη Σιάτιστα ως δάσκαλος και χειροτονήθηκε Διάκονος και στη συνέχεια Ιερέας από τον μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρό Αντώνιο.

Δημιούργησε το Ενοριακό Παντοπωλείο, το Φιλόπτωχο Ταμείο προσφέροντας δωρεάν σε όσους είχαν την ανάγκη. Το ταμείο δανεισμού δανείζοντας χρηματικά ποσά χωρίς τόκο και όταν μπορούσαν να τα επιστρέφουν.

Ο απόστολος Παύλος απευθυνόμενος στους χριστιανούς της Γαλατίας λέει τα εξής: «αλλήλων τα βάρη βαστάζετε και ούτως αναπληρώσατε τον νόμον του Χριστού». (Γαλ. Στ΄ 2)  Βοηθείστε ο ένας τον άλλο, κι έτσι θα τηρείτε τον νόμο του Χριστού.

Την 11η Αυγούστου 1989, με τη χάρη του Θεού, την ευλογία του αειμνήστου Σεβασμιωτάτου κυρού Αντωνίου Κόμπου, ξεκίνησε η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού μας «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» με Διευθυντή του σταθμού Ιερέα π. Βασίλειο Λ. Βασιλείου.

Έδωσε τα πάντα για την ενορία για να την κρατήσει κοντά στον Χριστό. 

 

Ο π. Βασίλειος Λ. Βασιλείου είχε καταγωγή από τον Τύρναβο και μεγάλωσε στον Αμπελώνα Λαρίσης, διετέλεσε ιερέας στην ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας για 38 χρόνια, εκοιμήθη 70 χρονών, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021.  


Ας έχουμε την ευχή του. 

Αιωνία σου η μνήμη Αξιομακάριστε π. Βασίλειε.


Αρθρογραφία του πατρός Βασιλείου

Βίντεο του πατρός Βασιλείου



 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael