Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa Conference League: «Διπλό» θέλει ο Ολυμπιακός -Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ!

Με στόχο το «διπλό» που θα του επιτρέψει να ελπίζει στην πρώτη θέση του ομίλου του στο Europa League αγωνίζεται απόψε ο Ολυμπιακός στην Αμβέρσα, κόντρα στην Αντβέρπ.

Η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη εξασφαλίσει, μετά τη νίκη της επί της Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο, την παρουσία της στην επόμενη φάση του Europa League (μίνιμουμ στα play offs, μέσω της 2ης θέσης), ωστόσο απόψε (19:45, Cosmote Sport) θέλει να «γράψει» ακόμη ένα μεγάλο «ευρω-διπλό», όχι μόνο για οικονομικούς λόγους (630.000 ευρώ δίνει η νίκη) ή για την περαιτέρω αναρρίχησή του στο Club Ranking, αλλά για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του να κόψει πρώτος το νήμα στον 4ο όμιλο, εάν την ίδια ώρα η Φενέρ νικήσει στην Πόλη την πρωτοπόρο Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η βαθμολογία
1. Αϊντραχτ Φρ. 9-5 11
2. Ολυμπιακός 7-5 9
3. Φενέρμπαχτσε 6-7 5
4. Αντβέρπ 5-10 2

Να πανηγυρίσουν την πρόκριση θέλουν απόψε οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Νίκη με πολλά γκολ διαφορά θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Λίνκολν (22:00, Cosmote Sport), ώστε να είναι σίγουρος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι», που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ισοβαθμούν στη δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου με τη Σλόβαν Μπρατσιλάβας, αλλά αυτή τη στιγμή υστερούν στη διαφορά τερμάτων (+3 η Σλόβαν, +2 ο ΠΑΟΚ).

Οι Σλοβάκοι παίζουν εκτός έδρας με την πρωτοπόρο και αδιάφορη Κοπεγχάγη, οπότε το «διπλό» σε αυτό το ματς έχει πιθανότητες λόγω κινήτρου. Ακόμα κι αν κερδίσει όμως η Σλόβαν, στον ΠΑΟΚ αρκεί να κερδίσει με πολλά γκολ διαφορά την αδύναμη Λίνκολν για να προκριθεί.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ προκρίνεται σε περίπτωση «άσου» ή «Χ» στην Κοπεγχάγη, εφόσον ο ίδιος κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ την ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

  1. Κοπεγχάγη         12
  2. Σλόβαν Μπρατ.      8 (+3 διαφορά τερμάτων)
  3. ΠΑΟΚ               8 (+2 διαφορά τερμάτων)
  4. Λίνκολν Ρεντ Ιμπς  0

 

iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael