Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πορείες σε όλη την Ευρώπη κατά των eμβολιασμών -Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους! (βίντεο)

Συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών σε διαδήλωση κατά των εμβολίων στο κέντρο του Λονδίνου.

Χιλιάδες διαδήλωσαν στους δρόμους του Παρισιού και άλλων πόλεων σε όλη τη Γαλλία για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους νέους κυβερνητικούς περιορισμούς για την πρόληψη της εξάπλωσης της COVID-19.

Η διαδήλωση είχε μεγαλύτερο από το συνηθισμένο αριθμό συμμετεχόντων σε αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο των σχολικών διακοπών με πολλούς να φωνάζουν ενάντια στα πιστοποιητικά εμβολιασμών.

Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους της Βιέννης για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων κατά του κορονοϊού και τον αποκλεισμό όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους τα περασμένα Σάββατα στη Βιέννη τις προηγούμενες εβδομάδες, για να διαμαρτυρηθούν κατά των περιοριστικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Πολίτες επίσης διαδήλωσαν στην Κοπεγχάγη ενάντια στο εμβόλιο και υπέρ του δικαιώματος των παιδιών στην επιλογή». Την πορεία διοργάνωσε η ομάδα κατά των περιορισμών, γνωστή ως «Άνδρες με τα Μαύρα». Η σκανδιναβική χώρα κατέγραψε την Παρασκευή νέο ρεκόρ με περισσότερα από 11.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Και στη Βαρκελώνη χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού που είναι πλέον απαραίτητα για πρόσβαση σε δημόσιους χώρους στην καταλανική περιφέρεια.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, με τους διοργανωτές να λένε ότι θα συνεχιστούν όσο παραμένουν οι τρέχοντες περιορισμοί.

Στο Αμβούργο, πολλοί διαδήλωσαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορονοϊό το βράδυ του Σαββάτου.

Για την πορεία διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα «Αυτό είναι το όριο («das Maß ist voll»), κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» εγγράφηκαν 8.000 συμμετέχοντες.

 

gr.euronews.com

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael