Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με τη Βιβλιοθήκη και τα Δημοτικά Γρεβενών (φωτο)

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συνοδεύονται από υπέροχες μελωδίες. Όταν όμως οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να τις μοιραστούμε με τους φίλους μας από κοντά, τότε η τεχνολογία αναλαμβάνει να κάνει μικρούς και μεγάλους να τραγουδήσουν μαζί χωρίς να βρίσκονται στον ίδιο τόπο.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 το πρωί οι μαθητές των περιφερειακών Δημοτικών Σχολείων των Γρεβενών, της Κιβωτού, της Κνίδης, του Μεγάρου, του Φελίου και της Κρανιάς συναντήθηκαν διαδικτυακά με τις μαθήτριες της Χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια κ Παπάζογλου Νικολέτα και απόλαυσαν γιορτινές μελωδίες.

 

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της συνάντησης ανήκει στην Υπεύθυνη του παιδικού Τμήματος της Βιβλιοθήκης Γρεβενών κ. Θεολογία Ταρλατζή, η οποία είχε και τον γενικό συντονισμό της δράσης.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και τους εύχεται χαρούμενες γιορτές γεμάτες υγεία και αγάπη.

 

greveniotis.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael